četrtek, 27. oktober 2016

Smrkam, kašljam, kiham, spim

12.20

Ta comeback vpis tipkam z neverjetno hitrostjo, ker moram čez petindvajset minut od doma. Zakaj sem imela dva tedna pavze? Ne vem. Ampak je sedlo. Moj lajf je spet na starih tračnicah, s tem pa tudi pogostost blog zapisov.

Danes sem hotla zgodaj vstat, končno zrihtat napotnico za šiht (in si podaljšat status, ker omojbog, skeniranje študentske izkaznice je blazno naporno in je bilo potrebno en mesec odlašat s tem neprijetnim opravilom) in napisat nekaj za potešitev vašega ferbca. Plani so se mi podrli, ker mi NEKDO spet ni pustu spat ponoč in ker imam dopoldne druge prioritete. Seveda vse to počnem zdaj, ko imam ubogih petnajst minut časa.

Ob sredah ponavadi ne hodim na faks. Sicer začenjam šele ob enajstih, kar ustreza mojemu bioritmu, ampak se tepe z mojo filozofijo "ne it iz hiše če ni treba". Včeraj sem šla, ker sem imela slučajno prevoz do Ljubljane in ker mi mati in Vesna delata slabo vest, če ne grem. Zaradi fiksnega prevoza sem prišla tja z enourno zamudo, ampak sem hotla bit vseeno pridna. In bi tudi bila, če ne bi ugotovila, da predavanja odpadejo. To bom vzela kot znak od bogov, da ne rabim hodit na faks.

Lojze je dobil zvezdice. Tega sicer ne privoščim nobenmu, ker z njimi pride samo večletno matranje, bolečina in prilagajanje diete svojim zobem. Vseeno sem mejčken vesela, da nisem edina v familiji s sfejlanimi zobmi in da nisem edina, ki je mogla dat čez to mučenje. Ker so najini stalnomenjajočise ortodonti nesposobni, je tračnice dobil samo spodaj. Potem smo se šli nažret v mehiško, kjer je imel to srečo, da se mu je že takoj ena zvezdica snela in smo mogl it nazaj, samo zato, da so lahko rekl da "imajo druge paciente". Afro boy je šel potem rajši na trening, z mati sva šli pa na kavo, po hrano in po (najverjetneje čist napačno) blond barvo za moj fabulous narastek. Jaz sem hotla it še Samota pozdravit, ampak je beden in glih takrat ni bil na šihtu (lenoba).


18.15

Update: Lojzetu je po enem dnevu odpadla tudi žička na aparatu. "Klinc, mene pa nau špikal po gobcu" je reku in si jo odrezu s škarjami. Ortodontka bo ziher presrečna ko bo vidla kaj je naredu, čeprov ji je s tem v bistvu olajšu delo.

Pojedla sem dva hot doga. Zdej mi je mal slabo. Hočem gledat New Girl, ampak nemorem, ker piše, da bo trajal še dva dni in 13 ur, da mi zlovda drugo sezono. Zdaj na neki sketchy strani scrollam po halloween kostumih, ki si jih ne morem privoščit (sploh pa najbrž ne bom šla nič iz hiše te dni). Omg, kok najbolj carski Anne Boleyn costume. To hočem met. Bow, peasants!

Morm it lovdat en film in lizat nagravžen propolis, ker kašljam kot krava (všeč so mi Vesnini izrazi, ker velikokrat vsebujejo živali). Zdaj sem prehlajena že skor en teden in še vedno ni nič boljš (čeprav jem dvoje tablete in jemljem sirup in Strepsilse in tisoč drugih stvari, vmes si kuham pa litre in litre čajev z medom in limono). Pa še kožo imam ogabno. Še dobr, da bodo zdej prazniki in me ne bo noben vidu. Danes se me je še poštar mal ustrašu.


Če me boš iskal sem v postli zavita v kovter kot burrito in srkam čaj. Poklič prej.

Ni komentarjev:

Objavite komentar