sobota, 12. november 2016

Vesna in Dunja

Part 1- Vesna

Lep pozdrav, javljam se iz belega avta na Avstrijskih avtocestah. Potujemo na Čečko, ker kot pravi naša/vaša najljubša pisateljica, treba je vzdrževat pravo razmerje med urami na faksu in urami na českem. Dones, oziroma jutr (odvisno kok hitr bo Špela vozila čez Avstrijo) bomo že lahko rekli, da bomo pil per ker je pač cenej al pa sam zato ker tko hočmo, kdo bi vedel. Glava me boli ampak presenetljivo me petje šoferke pomirja pa tudi vožnja ni neki slaba, glede na to da smo se najprej bal za življenja. Dunja, Špela in jaz smo določile tudi psevdonim za našega četrtega potnika , ki bo mogu dobrih 6 ur prenašat presežke estrogena, progesterona in drugih ženskih hormonov...in sicer smo ga poimenovale... Trrrrrrrrrrrrm (drum roll)- Jure. Jure nam je speku jabolčno pito, ki smo jo na avstrijski črpalki hitro zmazal in se potem opogumljal kdo bo v nemščini reku da hočmo vinjeto. Ko je vsak nametu ene tri nemške besede (al pa sam besede k zvenijo nemško), je prijazna prodajalka rekla da nej se ne matramo in povemo kr po slovensk. In ker Jure ni dost čakal že v Ljubljani (45 minut, soooooori Jure) smo ga mogle babe še enkrat zapustit da smo lahko okol prinesle avtomat za plačljivo lulanje.

Part 2- Dunja

"Kdo je dal men tekilo za pit?" - Špela

Večina vprašanj o nočeh, ki se jih ne spomneš se začne tko, ja.  Kje dafak je tuki un gumb, da greš loh v novo vrstico? Mislm da smo nekje na polovici poti v Ostravo. Bli bi že čez polovico, če ne bi bla Špela čist neodgovorna in ob dogovorjeni uri odhoda še jedla njoke. Nam je pa spekla kruh z banano pa tut banane brez kruha je vzela s sabo, tkoda naj ji bo, ji oprostimo. Jure je reku, da je Ostrava mesto kjer sanje umrejo. To se sliš obetavno. Jaz sem sicer najprej misnla, da gremo v Brno, ker mi je Vesna tko rekla. Dobr da smo zmedo razrešil, ker bi sicer cel vikend živela v prepričanju, da smo v Brnu.
Ahaaa gumb "return" prtisneš pa skoč v novo vrstico.

Oseba, ki ne sme bit imenovana glih razlaga, da ima za prijatelje ljudi, ki so ultimate stalkerji. Baje obstaja nek rek, ki pravi, povej mi kdo so tvoji prijatelji in povem ti kdo si, ergo tut dotična oseba je ultimate stalker. No če to drži, js sm awesome in noro kul, tkoda vsi moji prijatelji, you're welcome.
Špela: "Aja sam tok da veste, jaz sm v življenju glih ene trikrat peljala po avtocesti."
To je seveda omenila ko smo se že veselo fural.
Prvotno se je sicer javla za vlogo DJa tkoda že celo pot poslušamo Meghan Trainor (bog si ga vedi kako se to napiše) in McFly. To zadnje naj bo no, ker je Tom Fletcher res hud, čeprov ga zelo težko vidm skoz radio v avtu. Oziroma ga sploh ne morm. Kakorkoli, sam da nam ni treba poslušat goveje muske. Ker potem bi še mene glava bolela. In ko mene boli glava, pojem ene 5 nalgesinov pa še kej za pomiritev živcev kar baje ni dobr.
Tud jaz priznam da ženska dobr voz tkoda lahko zdej neham razmišljat v kerem stebru/drevesu bomo pristal in raj razmislm kaj vse sem pozabila doma. Mislm da krtačo za lase. Torej bom tri dni kot strašilo. Noro. Zdej se mi pa ne da več pisat, to je naporn posel. Dunja out.

Ni komentarjev:

Objavite komentar