petek, 23. december 2016

The delayed one

Spet sem tle. Čist po pravici povedano sem že skos tle, ampak preveč lena, da bi skup zbila highlighte tega tedna. Pa druge stvari (in ljudje) imajo prioriteto. Sorry not sorry.

V sredo sem šla sem na kavo z Metko. Ona je največja pikica srčica na celem svetu, ampak sva obe tok smotani, da se dobiva na kavi samo enkrat na leto, včasih še mejn. Dve uri pa pol sta šli mim še preden sva si lahko vse povedali in izbrali vsa imena za potencialne bodoče otroke. Opravljali sva ginekologe in skupne znance. "A se spomneš kako si je nohte lakirala? Sam eno črto je nardila. Sam eno faking črto!" Prvič letos sem pila vročo čokolado s smetano. Komi čakam naslednjič (baje naslednjič ona časti).


V soboto smo šli na božično-novoletni koncert plehmuske v Zagorje. Fino je blo. Všeč so mi babice v krznenih plaščih do tal, ki jih na takih eventih vedno mrgoli. Moja babica (brez krznenega plašča) je na pet minut izražala svoje navdušenje nad lučkami (ki so malo lepše od litijskih in malo bližje od ljubljanskih). "Kok je lepo! A si vidla kok je lepo? Ja res je čudovit, no! Prov zlo lepo." Po koncertu smo šli po pico. Dedi je jedel "vseen kurc" pico.

"A boš pico?"
"Vseen kurc."
"Ja povej a boš pico al klobaso od kosila?"
"Men je vseen kurc."
"Dobr, dedi bo pol tavelke Vseen kurc."
  
V ponedeljek sva šla na božični vlak, ker sva otroka. Ta prav, real life otrok, ki nama je delal družbo v kupeju je bil sicer annoying, ampak sva pa vidla Božička (dvakrat!) in pela božične pesmice. Gospa Božiček je z bonboni razbijala peron. V Celju sva se potem prestavljala iz lokala v lokal, ker je blo zuni minus velik stopinj in nisva hotla reskirat ozeblin.
 

 
Seznam stvari, ki jih moram narest:
- Kupit hrano, da ne bomo lačni na božični večer,
- Spečt hrano, da ne bomo lačni na božični večer in naslednjih nekaj tednov, ker bo itak ful ostal,
- Dokončat zavijanje daril (vse naenkrat, ne vsak dan malo, tko kot že cel december),
- Spakirat
- Nehat mislt nate
- Si posrižt konice in obenem ne zajebat

Anyways, men sije sonce in upam, da vam tud. Vsem po vrsti (tudi hejterjem in Američanom) želim res lep, po možnosti bel (če se vam da kidat) božič. Pa da ne bi spet dobili babje šalce ali pa darilnega bona za trgovino, kamor nikol ne greste. Pridni bodte, Božiček gleda.

Ni komentarjev:

Objavite komentar