torek, 28. februar 2017

Krofi morjo met krancl!

Po enem tednu sem pospravila kovček iz Londona. Verjetno ga ne bi, če mi ne bi predstavljal ovire na poti do postelje. Pospravila sem tudi vso navlako iz omar in mize, ker ni bilo več prostora za odložit ovitke od Bountyjev. Ponosna sem.

V petek sem šla v Hrastnik, ker sem najboljša oseba in grem tud na lame parti, če me Ana Banana povab. Pojedla sem dva krofa (najboljša stvar od celega partija, čeprov so bli brez kranclna in Vesna prav da so taki prec slabi) in spila pol piva, potem sem se pa po eni uri odpravila domov (sicer stežka, ker nisem znala odpret vrat. KAJ?)

Litijski karneval je bil podpovprečen, čeprav zadnja leta že samo povprečje ni preveč visoko v primerjavi z ostalimi slovenskimi povorkami. Ker se je name prilepil en angelček, ki je pred tem hranil kozo, so tudi meni roke smrdele po kozi. "Ti si zdej moja mamica. Najboljša mamica!" Okej, zmenen. Ampak naslednjo minuto sem bila že diskvalificirana iz kategorije mamic in sem padla v kategorijo nepolnoletnih. "Kdo od vaju je starejši?" (vpraša mene in Lojzeta). Nisem ziher a mi je všeč, da me je primerjala s petnajstletnikom, al ne. Do tega momenta sem v manj kot 24 urah pojedla že sedem krofov.

Mal mi je škoda, da ne maškarce ne grejo več od hiše do hiše, tko kot smo šli včasih. Po drugi strani sta mi pa sam dve skupini že odnesli celo zalogo bonbonov. Ne dam več!

Danes špricam štiri ure predavanj. V bistvu samo dve, ker na dve v vsakem primeru ne bi šla. Nisem jaz kriva, da so ponedeljki tolk naporni. Po celem dnevu vaj, kjer sem pod stresom, da ne bi (spet) kaj narobe odpipetirala (ali, bog ne daj, dala spatulco najprej v ogenj pa potem v etanol. #pametna) moram namreč še dve uri poslušat Gargamela, ki zmedeno skače od Italijanske do Kranjske čebele in pridem šele ob pol devetih domov. Zvečer se grem spet malo kulturno izobraževat, ker sem boljša od ostalih študentov, ki se ga grejo ulivat na pustovanja (ne sej nisem, js bi tud šla, sam mislim da zmačkanost ne zadostuje za zdravniško opravilčilo za sredine vaje).


Ta blogpost je v celoti namenjen mojemu najnovejšemu subscriberju, čeprov je res beden vpis. Js bi tud mela najtežjo domačo nalogo tedna, da se morm subscribat na carski blog. Fak, zdej sm se spomnla na dejansko domačo nalogo in to pomen, da jo morm narest. Aaaaah, sam še to kavo spijem (pa mogoče pogledam par epizod PLL, pol pa res).

Ni komentarjev:

Objavite komentar