sreda, 20. julij 2016

I prolly spelled "intermezzo" wrong

This july is an emotional wreck in my brain.

Ne, res. In sori vsem, ki ste pričakoval happy poletni blog, ampak jaz sem baba in babe jamramo zarad decov.

Dragi deci,

če greste na izmenjavo in pustite doma svojo punco, se ne obnašat kot da ste šli na mesec al pa dva dolgo fantovščino. Ker obstaja možnost, da ste doma pustili osebo, ki jo boli rit (ampak taka ponavad ni za obdržat), obstaja pa tudi dosti večja možnost, da se bo ta oseba vsak dan sekirala zakaj se ji nič ne javiš, si predstavljala najhujše in šla za tri tedne na lokacijo brez interneta, da ti ne bo mogla vsakih pet minut pisat. Obstaja tudi možnost, da je ta oseba še dodatno malo bolj glupa in potem je vse skupaj še hujš.

Lp, Evica, strokovnjakinja za odnose.

Drugač sem na morju. Ja, to je tista lokacija brez interneta, oziroma z itsy bitsy javnega wifija, ki crkne vsako minuto pa deset. Mimogrede, približno tok dolg traja tud, da se na ipadu povežeš z javnim wifijem, tako da je moja dnevna rutina basically refrešanje interneta (pa vmes včasih butnem airplane mode, just in case če bi pomagal). Mam sonček, mam kavo, mam družbo, ampak mi vseen neki fali. Mam celo sup in (skooor) privatni pomol na katerem si loh odvežem kopalke, ker hejtam tan line.

Intermezzo: če maš šestdeset kil celulita namotanga okrog beder, si kup klasične kratke hlače, ne ta najbolj vročih (in premajhnih), hvala.

Mal bi se šla pelat s čolnom. Tud na obali je fino bit, glih tko se da it skopat pa celo zabavno je opazovat človeški konglomerat čudnosti, ki se formira na plaži, ampak pogrešam čoln. Pogrešam veter v laseh, ko se med vožnjo oklepaš ograje in pogrešam skakanje v vodo iz strehe (pa pogrešam tud tebe, sam ne razumeš ker si dec).

Ena iz začasne pisarne

Intermezzo 2: Ko bom stara šestdeset bom rolala, ker pol maš pa lahko vroče hlačke. Z nemškimi babicami se ni za zajbavat.

Intermezzo 3: Nemorem lovit pokemonov in glede tega sem bolj zafrustrirana, kot bi si upala priznat.

Intermezzo 4: Galebi na Krku so mal mutirani, zgledajo kot pterodaktili, veliki so pa kot fazani, ki imajo preveč OH v dieti.

Ta blog se je spremenil v dolgočasen seznam vložkov, kar sploh ni logično, ker vložki pašejo med neko dejansko vsebino, ki je izginila. Oh I'm such a talented writer.

Rabim rum (kva je no, sej je že pol desetih?).

Ni komentarjev:

Objavite komentar