torek, 13. marec 2012

Igralka, ki je klofnila Tjašo Železnik

Iščem zadnjič ene komade po youtubu in naletim na intervju s tole Nino Rakovec. Okej, sej ne vem zakaj se sploh gre, ampak ta novinarka je ... no ja ... posebna.
 Hojla.

 
Tule je tale intervju. Natipkan sicer, ampak še boljš. Najprej se moram zapičit v naslov. Zakaj zafuk je naslov "Igralka, ki je klofnila Tjašo Železnik", če je v intervjuju vprašane "Drži, da ste nekoč klofnili igralsko kolegico Tjašo Železnik?" To je tko, kot če bi bil naslov "Angelina Jolie si je odrezala desno nogo" in potem bi jo v intervjuju vprašal "A drži, da ste si nekoč odrezali desno nogo?". Ma ja okej. In potem Nina pravi, da je blo itak v sklopu avdicije, ja to je najpomembnejša informacija v intervjuju ane. Tko kot če bi Angelina zarad filma dejansko brez noge ostala.
No krneki.

In odločla sem se, da poguglam to novinarko Ano Fetih in ugotovila, da tudi takšne stvari intervjuja. Ahihihihi, gigglegiggle."Tkoda verjamem da je seks devetindevedeset odstotkov zveze". POGLEJ. RES JE BOLANO.

Okej, obupala. Brezveze.

Kako ste drugač? Ne, sej mi je vseen. Spat grem. In v sanjah bom brutalno umorila vse retardirane in primitivne novinarke. Hvala, noč.

(Facepalm)



Ni komentarjev:

Objavite komentar